Защо е по-добре да наемете фирма за почистване след пожар в София

Когато жилище е опожарено или претърпяло щети след пожар има няколко причини да помислите за бързо и ефективно почистване след пожар.

В тази статия сме изложили няколко важни такива, които да ви, дадат отговор на въпроса:

 

Защо е по-добре да наемете фирма за почистване след пожар в София

 

  1. Професионалната фирма TOVARNIPREVOZI.BG за поддръжка разполага с необходимите знания, опит и оборудване за почистване, след пожар. Те знаят как да премахнат остатъци от горене, дим и миризми, както и да дезинфектират зоната.

 

  1. Фирмата за почистване ще предостави екип от специалисти, които ще работят бързо и ефективно, за да възстановят вашето място в нормално състояние. Това ще ви спести много време и усилия.

 

  1. След пожар може да съществуват много опасности, като например повредени електрически инсталации, стени и тавани, които могат да се свалят. Професионалната фирма за почистване ще знае как да се справи с тези опасности и ще осигури необходимата безопасност.

 

  1. Наемането на професионална фирма за почистване може да ви спести пари в дългосрочен план. Ако не се почисти добре след пожар, може да се появят допълнителни проблеми, като например поява на мухъл, който да доведе до по-големи разходи за ремонт и здравеопазване.

 

  1. Накрая, професионалната фирма за почистване ще ви даде гаранция за качество на услугите си. Това ще създаде повече спокойствие у домакините и ще затвърди мнението, че всичко е направено правилно и безопасно.

 

Почистване след пожар в Софиязащо да наемете фирма

 

Техниците извършват услугата за почистване на сажди от стени, озониране след пожар и общо почистване след пожар в цялата столица.

 

Описание на изпълнението на почистването след пожар ще намали вредата и щетите и ще даде право на избор на елементи от оборудването, които са подходящи за възстановяване. След това се отстраняват овъглени конструктивни елементи и повредени мебели и започна процеса на пречистване на въздуха с помощта на специализирани дезодориращи устройства.

Щетите за тази работа по почистване след пожар са основно оборудване и стени. Като част от това почистване след пожари, главно се почистват саждите от стените. В резултат на това стаята е подготвена за по-нататъшни ремонтни дейности, които ще позволят стаите да бъдат възстановени до предишната им функционалност.

Отстраняване на щети от пожар

При отстраняване на щети от пожар експертите спазват всички процедури за безопасност.

Обхват на работа при почистване след пожари са, следните:

пристъпват към отстраняване на сажди след пожар, както и други замърсители от всички предмети и повърхности;

почистват повърхности със сух лед като част от обеззаразяването след пожар,

неутрализират миризми и дезинфекцират помещения, чрез озониране след пожари;

почистват и дезинфекцират вентилационни канали след пожар;

изнасят и изхвърлят отпадъци;

почистват и проверяват електронно оборудване и електрически устройства;

премахват дима след пожар;

почистват въздуха със специални филтри;

обезопасяват собствеността, срещу по-нататъшни щети.

В заключение:

Все пак най-добре е да използвате услугите на професионална фирма при почистване след пожар в София, която ще извърши цялостно почистване, ще премахне саждите и като част от обеззаразяването ще се заеме с елиминирането на опасните токсини.

Scroll to Top