Идеи за аранжиране балкон на блока и почистване на терени

Ако не ви харесва как изглежда балконът ви, използвайте нашите идеи за почистване на терени. Помислили сме за лесни и практични решения, така че инвестицията да е възможно най-малка. Така с почистване на терени и тези съвети ще може да свършите всичко свързано с аранжирането на балкона сами, само за два-три дни. Ако се питате как да се случи това, веднага ви казваме:

Аранжиране на балкона на блока

Балконът е детайл от нашите апартаменти, който не трябва да пренебрегваме. Независимо, дали са малки или големи, те могат да се използват като място за почивка и продължение на всекидневната. Проектирането на малкия балкон е предизвикателство. Решението е да не съхранявате нищо в тях или ако е абсолютно наложително да използвате щайги и каси, които да имат двойна функция: столове, маси и места за съхранение.

Използвайте боя в светли, весели цветове и пухкави възглавници, за да направите мястото гостоприемно, саксии извън парапета и висящи растения. Най-доброто решение е да имате и цветя, и пространство, след като сте аранжирали балкона на блока.

Малки растения с цветя

При подреждането на малки балкони вземете предвид малки растения с цветя. Такива озаряват мястото и не заемат място нито физически, нито визуално. Ако е възможно, малкият балкон е идеалното място за вертикална градина.

Помислете за стените

Не е трудно да се направи. Може да окачите саксии на стената или да направите стелаж за тях. Падащи, течащи растения са идеални за такава аранжировка, но може да изберете всяко от вашите растения, тоест тези, които харесвате и които се чувстват добре на вашия балкон.

Не забравяйте и пода

Идеално е да използвате плочки, защото е най-лесно за поддръжка, но е чудесно, ако може да поставите паркет или други щадящи материали (мокет). Решението е възможно само при затворени тераси и като цяло е добро решение за аранжиране на терасите на блока.

За подреждането на големия балкон нещата остават в същите линии

Допълнителното пространство, което имате, може да е посветено или на цветя, или на места за съхранение. Все пак не прекалявайте с аранжирането на балкона на блока със складовите пространства.

Източник на информация: Извозва.Сом

Scroll to Top