Какво фирмите за извозване на боклук ще предприемат и какво няма да предприемат

По много причини е важно да правите основно почистване поне веднъж годишно, за да се отървете от предмети, които вече не се използват.

Независимо, дали трябва да почистите гаража, мазето, тавана или целия дом, услугите за извозване на боклуци са фантастичен начин да се отървете от нежеланите домакински вещи.

Разбирането, кои артикули фирмите по премахване на боклуци считат за приемливи и неприемливи може да ви спести време и пари в дългосрочен план.

Важно е да разберете, преди да наемете фирма за извозване на боклуци, каквато са и Фирма кърти чисти извозва, какво точно ще вземе и какво няма да вземе.

Общоприети артикули

Услугите за извозване на боклук, каквито предлагат кърти.com, често се свързват с почистване на имоти, почистване на натрупвания, почистване на офиси и други дейности по почистване, които са твърде големи за вашите редовно планирани общински услуги за събиране на отпадъци.

Тези услуги за преместване често са готови да вземат и големи, тежки предмети в малки количества, като уреди и мебели.

Въпреки, че това не е изчерпателен списък, той ще ви помогне да разберете видовете артикули, които компаниите за премахване на боклуци вероятно ще изнесат от ваше име.

Предмети, които фирми по извозване на отпадъци обикновено приемат се свеждат до следните:

Уреди (микровълнови, хладилници, фурни, съдомиялни, перални и сушилни и др.);

Мебели (дивани, столове, бюра, маси, скринове и др.);

Електроника (компютри, телевизори, радио и др.);

Матраци;

Климатици;

Облекла и друг текстил;

Играчки, колички, колелета и други неща от дома;

Отломки от строителство и разрушаване, в случаите, че се прави ремонт и се изискват услуги на фирма кърти чисти извозва.

Дворни отпадъци;

Уред за упражнения;

Кутии, контейнери за съхранение и различни битови отпадъци

Често отказвани артикули

Освен, че фирмите по извозване на боклук събират всичко може да има артикули, които много компании отказват да приемат. Такива, най-често са: автомобилните гуми.

Да приемем, че доставчиците по премахване на боклуци ще приемат и премахнат всичко, което поискате от тях, е грешка. Това може да доведе до загуба на ценно време и пари, да не говорим, че ще ви накара да се чувствате разочаровани.

Понякога артикулите не се приемат поради съображения за безопасност или липса на лични предпазни средства за служителите, но обикновено причината е, че тези артикули не се приемат на депата и сметищата.

Следващият списък показва елементи, които до голяма степен не се приемат от компаниите за извозване на боклуци:

Предмети, които фирмите за извозване на боклуци обикновено не приемат:

Домакински почистващи препарати;

Гуми на автомобили;

Кутии с боя;

Машинно масло;

Автомобилни акумулатори;

Белина;

Пестициди;

Лакове;

Химикали за басейни;

Лекарства;

Азбест, срещу мухъл.

Подобно на нашия списък с артикули за приемане и извозване, този списък с артикули, които фирмите често отказват, не е окончателен и може да варира от фирма до фирма.

Ако разговаряте предварително с форма за премахване на боклуци по телефона, за да резервирате услуги или да получите оферта, то е изключително важно да сте възможно най-подробни за вашия проект, така че да няма объркване или разочарование в деня на вашето планирано обслужване.

Такова може да резервирате на адрес: https://xn--h1adsi2b.com.

Scroll to Top