Как безопасно да се справите с почистване на мазета и тавани

Решете с един замах всички проблеми, свързани с мазето и таванското пространство.Това може да стане с опита на майсторите и работата, както и качеството на оборудването им.

Почистване на тавани и мазета в жилищни блокове

Постоянно наблюдаваме реда на апартаментите, грижим се за състоянието на дворовете и входовете, но често забравяме за тавана и мазето, техническите помещения. Междувременно периодичното почистване на мазетата на жилищните сгради е просто необходимо. В допълнение към нездравословното състояние на тези помещения, пренаселените мазета крият огромен риск от пожар и затрудняват достъпа до комунални услуги.

Какво включва почистването на мазе?

Почистване на мазета и тавани не е много трудна работа, но често неприятна. Особено ако такава не се извършвана дълго време. Целият процес се състои от следните стъпки:

демонтиране на рафтове и други конструкции, които може да са излишни;

почистване със събиране на строителни отпадъци останали, както при основни строителни дейности, така и при козметично освежаване на интериора;

извозване на боклука от мазето и тавана и извозване на боклука до определено място;

почистване на под, стените и таван от мръсотия и замърсявания;

Товарене на всичките боклуци на товарен бус, камион, пикап и извозване на депо;

Средства и препарати за почистване на мазета и тавани

Къде да поръчате почистване на мазе

Често жилищните и комуналните организации не могат да определят състоянието на мазета и тавани в жилищни сгради. Жителите не могат да намерят справедливост и продължават да живеят като върху буре с барут. Тук рядко се помага дори на съботата, защото често са необходими физически силни хора, за да възстановят реда.

Фирма „depo.bg“ предлага да се свържете в този случай. Разполага с всичко необходимо за тази работа, включително дългогодишен опит в жилищно-комуналния сектор. Професионалното почистване ще струва евтино, а резултат ще е с невероятно качество.

Scroll to Top