Хартия за принтер

Във всеки офис основно има принтер или някакъв вид многофункционално устройство, което съчетава скенер, копирна машина и принтер. Без съмнение тези устройства са изключително важни в работата на предприятието, но за непрекъснатото им функциониране е необходима печатна хартия.

Наред с други неща, офисната хартия Office 1 Superstore Копирна хартия Premium винаги е необходима със значителна разлика, защото не е известно колко работа може да бъде натрупана поради някаква успешна транзакция или, напротив, поради проблеми в предприятието.

Структурата, както и състава на хартията, играят важна роля пряко в качеството на печата. Ако хартия за обикновен офис принтер използвана в лазерни устройства, изобщо не се мокри. Съставът на евтина офисна хартия обаче е недостатъчен, за да работи добре в принтерите, защото мастилото се натрупва около точката на контакт, а също така се абсорбира в хартиените влакна. В края на деня получаваме хартия, в която мастилото прониква през цялото влакно, като създава кръпки като малки платна.

Използваната хартия не трябва да съдържа хартиен прах, който се образува по време на рязане и опаковане. Когато съдържанието на прах не е строго контролирано, в резултат на това този прах създава определени трудности и след това води до спиране на устройството, като се обажда на техник по техническото обслужване. Причината за огромния брой обаждания на такива специалисти е точно хартиен прах.

Когато преминава през устройството, един лист хартия е сериозно огънат, преминаващ близо до барабаните, които захранват ролките и другите части на конвейерния механизъм. Това се случва, когато хартията има свойството да се огъва под въздействието на налягане и високи температури, които са характерни за образуването на определено изображение. Ако поради високото съдържание на влага в листа е много огънат, често се появяват задръствания. Освен това сред причините за повикване на техници за техническо обслужване е твърде извитата хартия.

Scroll to Top