Нещата, които може би не знаете за своя iPhone

Ако си почитател на производителят с нахапаната ябълка iPhone, то предлагаме ти да узнаеш някои неща свързани с покупката на мобилното устройство. Ако пък се нуждаеш от стъклен протектор за Samsung Galaxy 7 Edge, поръчай на тази страница:

 1. Свързването на телефона с конкретен телекомуникационен оператор налага определени ограничения на потребителя, но тези „iPhone“ се продават на по-ниска цена.
 2. Популяризирането на iPhone като символ на успеха се популяризира в руския филм „Black Lightning“. Критиците смятат това за скрита реклама.
 3. Айфоните се появяват в много други филми, но по-често се избират случаен принцип и не са пряко свързани с кадъра.
 4. В поредицата „Теорията за Големия взрив“ има един епизод, в който д-р Курапали се влюбва в Siri- програма Айфон, имитираща човешки глас.
 5. Създадени са телефони, базирани на „Android“ и BlackBerry-американска марка, но след това плановете са отменени, а програмата е закупена от компанията „Apple“.
 6. Siri може да говори английски, испански, немски, японски и някои други езици, но не и руски.
 7. От февруари 2014 г., Apple обявява свободни работни места за разработчиците на програмата.
 8. Още по-рано, Сири започва да разпознава имената на кирилица, но го прави неправилно. Тя „придобрява“ руския акцент.
 9. За гласовете за Siri служат известни актриси. Така е създадена версияiOS 7 Американската версия на Сюзън Бенет.
 10. Преди iOS 6 функционалността на Siri извън САЩ е ограничена. След нея обаче се предлага в много страни.
 11. Siri е един от най-интересните компоненти на iPhone, отличаващ го от всички други смартфони. Той е приеман за „технологично чудо“.
 12. Сири е едно от най-големите постижения в областта на изкуствения интелект.
 13. Моделите калъфи за Айфон са украсени със злато, платина и скъпоценни камъни, различни видове гравюри, скъпи сортове на кожа и имитации на дърво.
 14. Използването на злато в скъпите версии на iPhone се обяснява с обективни причини, че златото е по-малко склонно да се надраска от алуминия. Новости може да откриеш и в клавиатурите Lenovo IdeaPad.
 15. Комплект най-скъпите iPhone е изработен от злато и включва дървена кутия.
 16. В десетки фирми се използват изключителни модели по дизайн на Aiphons. Цената на такива устройства често надхвърля един милион долара.

 

 

Scroll to Top