Актуални модели дамски чанти за есента

Един от основните инструменти за демонстрация на вашия стил е съчетанието на цветове. През есента на 2018 г. модерните дамски чанти ще бъдат в цветове като: неонови, черно-бели, в тон с облекло, каре и пъстри.

Нека разгледаме всеки цвят по-подробно.

  • Неонов цвят

За сивата есен е нужно повече слънце. Дизайнерите дават съвети и добавят ярко жълт цвят към вашето изображение. Модните торбички с ярко жълт цвят трябва внимателно да се комбинират с облеклото. Най-добре е тоалетът да е семпъл, а чантата да е активен компонент на цялото изображение. Такива модели са популярни и в колекциите на Александър Уанг, Джамбатиста Валли, Джорджо Армани, Кенцо, Ботега Венета и Кристиан Диор.

  • Черно-бели отпечатъци

Художествената техника, наречена графика е невероятен инструмент. Той може да направи ярко нещо, в което почти няма цвят. Черните и бели големи дамски чанти и торбички ще отговарят, както на вечерни рокли, така и на бизнес костюми. Това е показано в колекциите на Кенцо, Филип Лим, Емилио Пучи, Нина Ричи, Марк от Марк Джейкъбс и Джамбатиста Вали.

  • Дамски чанти в тон с дрехи

Много елегантен и мек стил се постига, ако целият образ на жена се слива в един тон. Тук актуалност в модните чанти е насочена към тона на дрехите. В началото на модата има различни нюанси като прах, кафе, бежови и млечни тонове. В колекциите на Ралф Лорън, Гучи, Марк Джейкъбс и Валентино е показано ясно всичко това.

  • Дамски чанти и портмонета в каре

Вивиен Уестууд и Марк от Марк Джейкъбс демонстрират подиума на дамски чантета с ясна голяма клетка в доста богати, но меки цветове. Чантата с каре ще се превърне в ярък аксесоар в образа на бизнес дамата или градския стил. Поло Ралф Лорън и Уго Бос залагат на чанти с намек за фино каре. Такива модели чанти са по-подходящи за консервативния образ на жените. За творчески момичета има монохромна клетка от Rag & Bone.

  • Пъстри чанти

Още в модата от 60-те години се забелязва пъстротата от цветове в модните чанти. Днес тя се завръща зашеметяващо на модния подиум. На нея прилягат много светли кожени чанти, с орнаменти. Такива има в колекциите на: Шанел, Булбери Просум и Лоис Вютон. Dolce & Gabbana показват модели освен с много цветове и с бродерия – като хипи елементи. Те са придружени и от ресни, мъниста и кожа …

Scroll to Top