Искам стегнат бюст

Едва ли има жена, която да не завижда на жените с големи и стегнати гърди. От край време съществува схващане, че бюста е най-женствената част от тялото на нежните създания. Но, какво правят всички момичета и жени, които по природа не са така надарени?! Може би залагат на стягане на тяло?

Или може би това не е болка за умиране. Всички знаем, че съвременната медицина и козметика са създали такива технологии, че дори да не харесваме някоя част от тялото си, тя винаги може да е коригирана.

Тук, обаче няма да говорим за пластичната хирургия, която дали за добро, дали за лошо завладя света и към нея прибягват и съвсем млади девойки, които още не са изпитали и малка част от естествената красота и магия на женското тяло.

Тук ще се постараем да представим няколко техники, зависещи само от вас самите. С тях ще може да подобрите състоянието на бюста си и да покачите самочувствието.

Започнете от избора на сутиен!

Казват, че упражненията били неприятни, че за тях все не остава време, всъщност истината е, че на съвременната жена днес и е много по-лесно да задели необходимата сума и да посети най-реномираната клиника за пластични операции, вместо да спазва някакъв режим.

И все пак, ако вие сте от малкото останали привърженички на естествената красота, предлагаме ви, да опитате с приятен спорт за извайване на бюста:

  1. Упражнение с гирички от 1,5/2 кг – вземете ги в двете ръце. Тялото трябва да е изправено с лек разкрач. Разперете ръцете в страни, а след това със замах напред ги кръстосайте пред гърдите. Върнете в изходна позиция. Направете упражнението в три серии от по 10-15 трикса.
  2. Упражнение с ластик – в изправена поза хванете ластик, за фитнес, който да минава зад гърба ви. Опивайте и свивайте, като задържате в изпънато положение поне 20 сек. Това упражнение опъва кожата и повдига гърдите.
  3. Отново с ластична лента, но отпред на гърдите опивайте и свивайте в три серии от по 15 повторения.
  4. Свийте и притиснете длани отпред на положението на гърдите до усещане за натиск. След това може да задържите няколко секунди и да повторите от начало поне 15 пъти.
  5. Лифтинга на деколтето е от голяма значимост тук. За целта научете се да спазвате правилна поза във всяка дейност. Когато ходите, когато седите на бюрото, когато гледате телевизия и дори докато готвите. Опънете раменете назад и повдигнете брадичката. За да усвоите тази тактика е добре в началото да тренирате с книги, ябълка и дори чаша вода на главата. Лифтинга по естествен начин спомага кожата да се стегне и оформи.

Научете и какви проблеми имат жените с пищни форми.

 

Scroll to Top