Жена и рокля – обединението на всички времена

Няма нищо по-женствено и привлекателно за една жена от роклята. Тази дреха трябва да е едновременно подходяща, избрана в желания цвят и най-вече да кара притежателката си да се чувства комфортно. Това е и решение на въпроса: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/история-на-дънките.

Рокля за офиса

Въпреки, че се смята, че роклята не е бизнес облекло, има модели, които са идеални за целта.

Такава рокля разполага с проста кройка, сдържани цветове и резервни части, като набори, волани и други неща.

С тъмните тонове не трябва да се бърза. Добре е такива да бъдат избирани съобразно този, който отговаря на цвета на лицето. Цветовете трябва да бъдат неутрални, да се избягват лъскави цветове и прекалено големи изображения. Работното облекло трябва да бъде компактно и достатъчно гъвкаво, че притежателката му да се чувства удобно през цялото време.

През това лято офис рокля не бива да бъде твърде прозрачна, дантеленият плат също е нежелателен.

Как да изберем вечерна рокля

В гардероба на всяка жена трябва да има поне една вечерна рокля.

Стил на обличане трябва да се помества с вашата фигура. Или казано по друг начин той трябва да подчертае, достойнствата и прикрива отрицателни черти, но не прекалено много!

  • Цветовете не трябва да „крещят“, но добре подбраната рокля ще ви отличи от тълпата.

Дизайнът на роклята изисква известна умереност от страна на деколте и дължина.

Декорации като пръстени, верижки, гривни и други неща изглеждат вулгарни. По-добре е роклята за вечеря да се съчетае с известен набор от украшения, които да са елегантни.

Изберете рокля с „правилните“ обувки, не обувки от типа: „покори Еверест“.

Елегантната вечерна чанта трябва да бъде избрана като се има предвид целия облик на рокли, и обувки, бижута.

Основното правило и най-важното правило е роклята да отговаря на най-новите модни тенденции, но ако не е най-подходяща според телосложение или повод за носене с носенето й не бива да се прекалява. С критериите на модният подиум не бива да се прави шега. А в избраната рокля всяка жена трябва да изглежда красива – не забравяйте това!

 

Scroll to Top