Топ съвети за почистване на баня

Почистването на банята е необходим факт от живота, както и за тези от нас, които са свикнали без лукс, така и за онези, които са свикнали да използват скраб, за да си гарантират, че е всичко чисто.

Преди сложите гумена ръкавица, обаче нека разгледаме тези почистване съвети, за да се уверете, че може да получите най-доброто.

Природни продукти, които работят добре

Много райони за баня могат да се почистват с натурални продукти, за да се избегне излагането на химикали и да ви спести пари.

Огледалата ще изглежда чисто нови отново с комбинация от вода и оцет, а след това забърсване с вестник или стари парцали. Същата схема може да чисти плочки, шкафове, както и да премахва сапун от вашия душ. Ако използвате сода за хляб и вода, тази паста е добър абразив за по-трудни за премахване мръсотии.

Обърнете специално внимание на душа

Сапунът може да бъде грозен ако остави следи. По тях се натрупват микроби и бактерии, включително такива, които могат да причинят заболяване. Поддържайте чистотата чрез почистване на кондензацията по душа и оставяте отворени прозорци редовно. Нека влажност не остава за дълго в тази стаята.

За да направите дълбоко почистване, започнете с бял оцет. Завържете това място за през нощта и изплакнете на сутринта. Измийте завесите и облицовките в пералнята с някои стари кърпи, които да служат като скраб срещу отлагания от сапун.

Паста от дестилирана бял оцет и сода за хляб може да се приложи, за да се изкъпе врата и да се оставя да седи в продължение на един час, за да отстраните упоритите петна. Прочистете с кърпа от микрофибър.

Фугите могат да се почистват с циментов разтвор и четка (или стара четка за зъби) и белина. Прочистете обезцветените области и изплакнете добре, като си гарантирате проветриви места.

Повече съвети може да видите тук: Цени за извозване на стари мебели 0888 00 11 33.

Scroll to Top