Очите – прозорци на душата

Американски учени са провели изследване, публикувано в международна конференция, посветена на проблемите на психологията. T. Венг, известен психолог и физиономист, обяснява защо хората наричат ​​очите „прозорци на душата.“

Професионални физиономисти съзнателно смятат, че очите могат да бъдат характер не само на лицето, но също така и да определят съдбата му. Очите ни са в състояние да говорят за много неща: за опита на притежателя им, за интелигентност, за придобити заболявания. В допълнение, експертите смятат, че най-добре е да прочетете характеристиките на хората, след четиридесет години. На тази възраст човек има симптоми, които са станали доста стабилно изразени, така че четенето на очите може да предостави информация с максимална надеждност. Вижте и за козметика срещу стареене, за да поддържате вида на очите безупречен за по-дълго.

Венг сподели интересно наблюдение. Той казва, че:

Притежателите на най-кафяви очи са хора по-склонни към капризите. Такъв човек живее с убеждението, че всичко, което е създадено е, за да задоволи желанията му. Кафявите очи са успешни в бизнеса, но притежателите им избират своите партньори.

Хората със зелени очи са склонни да живеят в хармония със себе си. Тяхната неприязън е към принципите, но стойността се крие в доброта и надеждата. Ако един мъж със зелени очи спре да ви обича е предател.

Синеоките хора са творци от природата. Такъв човек винаги по някакъв начин превъзхожда другите, но той успява само с труд. Синеокият мъж разчита не на ума, а следва призива на сърцето.

Тези, които имат характерни сиви очи са доста любезни и отзивчиви хора, винаги готови да помогнат. Те са честни, но не искат да разкриват чувствата си. Сивите очи са на спокойни хора, които признават, реда и стабилността. Те са малко по-сантиментални, почти никога не се ядосват, но са податливи на стрес и страдащи от депресия. Пътуването на живота им е свързано с неприятности. Те винаги са имали по различни начини, наслада и тъга, вярата в доброто.

Сиво-зелени очи говорят за нерешителността на техния собственик. Такива хора са в противоречие със своите решения. Ако имате нужда от хубава козметика, то не се колебайте да си я осигурите.

В допълнение към цвета на очите, да разкажем за характера на човека, който може да узнаете на момента щом погледнете:

Благородни хора гледат надолу към земята. Те са често „тъжни“.

Погледът на крадците снове навред. Той е лукав и търси директно.

Измамниците са с тънки вежди и наред със скъперниците, въртят очите във всички посоки.

Мързеливите хора търсят дългосрочен поглед към друга водниста територия. Те имат изпъкнали очи.

Scroll to Top