Украсете кухнята с ръцете си

Кухнята е център на всеки дом, около който цялото семейство, прекарва голяма част от времето. И така, тя винаги е приятна за окото и може да бъде украсена със собствените ни ръце у съвсем малки вложения.

Ако знаете как да шиете и да изготвите някои покривки, декори  други ще може да имате много новости във вашата кухня.

Тогава тя, вашата кухня може да бъде създадена в различен стил и така лесно се превръща в кухня на даден стил. За да направите това се нуждаете от следното:

пердета, изработени от естествени материи – памук, лен, дори зебло

направени от същата материя покривала на столове или меки подложки

за всичко това, трябва да изберем покривки за маса и салфетки.

Лесно може да организирате едно почистване на апартамент. В изоставените помещения, шкафове и ракли ще откриете доста стари неща, за които отдавна сте забравили. Те ще са от полза именно в тези случаи.

Бояджийски уреди

Тъкани, материи, повърхности, трябва да бъдат освежени. В светли цветове с модел на малки цветя незабележими или под формата на решетки също са добро изпълнение. Добре ще изглеждат и завеси, украсени с къдри или стегнато, но той ще бъде в тапицерия за мебели и за предпочитане на покривка за маса.

Тъй като нашата кухня е място на „пребиваване“ на различни техники, тя не трябва и да е претъпкана. От електрическа кана, микровълнова печка и хладилник може да се приложи модел, за предпочитане, подобен на останалата част от интериора. Само малко промени и всичко може да е като новост, придружено от нужната красота и практичност.

Ако желаете да се развалите дадена техника, просто да изхвърлете на SMETISHTE.COM. В замяна на това, постави на отворени рафтове и керамични фигурки. Всичко в подходящ размер.

Опитайте и с „пачуърк“. Знаете ли какво всъщност е това?

Пачуърк е една мозайка, която подхожда, както за калъфи за мебели и салфетки с темата за кафе и чай, така и за всички видове аксесоари за кухни и трапезарии в по-битов стил.

С тези ръчни похвати може да преобразите вашата кухня до неузнаваемост, та дори нещо повече.

Scroll to Top