Как да създадете дневна с някои съвременни мебели

Уморени да гледате старата и овехтяла мебел в дома и интериора, може би е време да планирате едно ново обзавеждане със съвременни мебели. Научете за фирма FORI.EU

За извозване.

С малко творчество, добър поглед към вашия личен стил и някои модерни мебели, може да превърнете хола в повече от просто един диван и маса за цяло едно пространство.

Ето някои съвети, в проектирането на вашия хол с модерно обзавеждане.

  1. Взема решение за вашата тема

Вашата жилищна площ трябва да има една тема, така че ще бъде по-лесно за вас да се смесват и интересни мебели. Ако искате вашия хол да се създаде в класически вид, използвайте неутрални тонове и кадифена мека мебел. Ако искате да направите модерна визията му, заложете на дивана в най-новите нюанси и капачка с геометричен модел черги. Ако искате да всички аксесоари да са бели, свържете с акцент възглавници в ярки нюанси или еклектичен модели.

  1. Проектиране според наличното пространство

Вашето място е най-важното съображение при проектирането на вашия хол. Ако имате тесен интервал, тогава не трябва да излизате големи мебели . Някои неконвенционални парчета могат да работят, за да повече площ, която да изглежда по-голяма. От друга страна, голяма площ призовава за извънгабаритни парчета. Важното е да се поставят мебелите по начин, който е лесен за навигация.

3.Време е да пазарувате мебели

Сега, когато създадете пространство е време да погледнете към обзавеждането, което е най-подходящ за вашия район. За по-малки пространства, диван с два или три-местен комбиниран стол, еклектичен дизайн може да свърши работа. Но ако имате по-голямо пространство, можете да опитате с по-голям диван с удобна седалка или едноместен стол в контрастни цветове от всяка страна или в средата. Когато ви трябват майстори за демонтаж на мебели, вижте MAYSTORI.COM.

Ако е възможно, стойте далеч от антични или тъмни цветове. Такива създават представа за тежка и неудобна обстановка и по-малко интимно чувство.

  1. Създаване фокусна точка

Фокусната точка обръща внимание на хола. Естествено, камина или прозорец е фокусна точка. Но ако тази функция не е налична, можете да привлечете вниманието чрез поставяне на зашеметяващо произведение на изкуството, голяма част от обзавеждането или огледало. Важното е, че фокусната точка трябва да се слее добре с дизайна на вашето пространство.

  1. Направете зона за разговори и срещи

Дневната е област, където хората се събират. Освен подобряване на естетичния вид, мебелите трябва да бъдат разположени по такъв начин, че хората лесно да водят разговарят помежду си.

  1. Облечете прозорците

Завесите работят по два начина. Тя предпазват вашия дом от очите на обществеността и добавят цвят и живот на вашия хол. Използвайте релаксиращи нюанси с прости модели, в зависимост от цвета на вашата дневна. Просто се уверете, че завесата допълва вашите мебели.

  1. Аксесоарите

Акцентирайте мебели смело с шарен килим, разхвърляйте възглавници с ярки цветове или сложни модели. Комбинирайте възглавници с различни форми и модели, в контраст с вашия диван. Използвайте тъкани в съчетание с обичайните цветя.

Освен тези съвети, не забравяйте да актуализирате вашия хол, съобразно вашия гардероб. Добавете нови аксесоари за всеки сезон, за да се създадете по-модерен вид. И не забравяйте, добре проектираната жилищна площ може да се отрази на настроението ви по позитивен начин. Ето и цени на ТОВАРНИПРЕВОЗИ.COM.

Scroll to Top