Как да изберете обувки и аксесоари

Много жени обичат дълги рокли, но имат проблем с избора на подходящи обувки. В действителност, изборът на обувки за макси пола е много прост. Всичко зависи от това какъв стил искате да създадете.

Дългите модели вечерни рокли, какъвто е и тъмносиня рокля с шифонен ръкав са подходящи за почти всяка обувка, независимо дали това е ниска обувка, сандали или високи токчета.

Обувки с плоски подметки – ако трябва да отидете на вечеря и искате да направите вашето облекло удобно ви е позволено да се отпуснете – изберете ежедневни обувки ниски обувки или малки токове. Обувки с черна рокля трябва да са черни или цветни, за да отговарят на чантата, в екстремни случаи или да подхождат със сако или наметало;

Модна платформа – ако искате да погледнете на мода с друго око, изберете обувка на платформа. Това изображение ще привличат окото. Бижутата в този случай трябва да бъде скромни. Може би ще бъдете развълнувани с дълги обеци или оригинално колие;

Обувки на висок ток – ако търсите загадъчен сексапил и неустоимо женствено излъчване, то спрете се на една много стилна и секси комбинация – черна рокля и обувки на висок ток. Чрез подходящ гривна и дълга огърлица може безупречно да допълните това предложение за романтична вечеря, делова среща или друго важно събитие. Ако продължителността на събитие се проточи във времето, можете да изберете палтото в неутрален цвят. Обувки с елегантен ток и черна рокля в деликатни материали като шифон.

Ако искате да знаете как да сте модерна, можете да вземете някои модни аксесоари. Предполага се, че чантата и обувките трябва да са в същия цвят:

Бял комплект – той изящно подхожда за черно-бяла рокля с дължина малко над коляното, бяла чанта и обувки, бяла или черна и бяла шапка, широк или тесен бял колан, комбинация от черно и бяло също дава възможност за импровизации.

Зелен комплект – такъв е особено подходящ за тези момичета, които имат зелени очи и червена коса, много светло ще изглежда добре със зелена шапка, зелени обувки, зелена чанта и зелена гривна;

Тъмно синьо – определено е за хора, които обичат приглушени цветове, включва малко черно яке, синя чанта синя цветна гривна, ниски обувки и изчистени обеци;

Син комплект – идеален за синеоки блондинки. Подходящ за съчетание с обеци със сини камъни, синя чанта и обувки изцяло сини или със сини елементи.

Облечи в черно – това е един много гъвкав инвентар, от който всяка жена има нужда. Тя изглежда много добре в най-различни комбинации за различни поводи и е подходящ за много жени.

Scroll to Top