Как бизнесът ви да бъде намерен от Google

Без значение какъв вид бизнес имате, ще имате полза, ако хората могат да намерят бизнеса ви в Google, защото Google е обикновено на първо място, където хората търсят, когато търсят каквото и да е, което продавате. Тук са пет неща, от viking, които можете да направите за подобряване видимостта си за търсене в Google.

Спонсорирано съдържание

В зависимост от вида бизнеса, който притежавате, ще откриете маркетингови инструменти за по-голям интерес към вашата индустрия. Търговците на дребно могат да намерят пазарна рай, докато правят ценни връзки. В една голяма обединител на всички фирми Google. Независимо от това какъв тип бизнес стартирате, търговията на дребно, услуги и т.н., вашите клиенти и потенциални клиенти ще търсят вас, или необходимост от вашия бизнес и вие може да използвате това, чрез Google. Така че, колкото е по-голяма видимостта ви в търсенията, толкова това е от ключово значение за вашия бизнес. Но как да се подобри видимостта на Google?

Мислете за това по този начин: Google е бизнес точно като вашия и е, може би малко по-развит, точно както вие се стремите да предоставите на клиентите си голяма услуга, за да ги накарате другите да се връщат. Това означава, че като търсачка, Google иска да има най-доброто съдържание, най-уважавани и най-подходящи сайтове с информация вписана първа. Разбирането на това понятие се състои в няколко стъпки, които можете да предприемете, за да се подобрите видимостта на Вашето търсене:

Въпроси и социални медии

Чрез поддържане на активно социален присъствие, споделяне на съдържание на регулярна основа, и ангажиране с аудиторията си онлайн, вие не само ще растете, но и вашата общност ще укрепи отношенията си с Google.

Непрекъснато ново съдържание

Новото ви съдържание започва да генерира повече трафик и ангажимент от вашите читатели, Google ще даде по-голяма подкрепа за него. Това само няма да помогне само за привличане на повече читатели, но ще предостави нова врата, в която потенциалните клиенти скоро ще идват сами.

Оптимизация на уеб сайт

Когато някой пристигне в сайта ви, трябва да сте в състояние да кажете веднага кой сте, какво правите и как може да помогнете. Осигурете на описания на вашия бизнес, вашите услуги, както и продуктите, които продавате. Добавете връзки към допълнителни ресурси и се уверете, че хората могат лесно да се ориентират  в съдържанието на вашия сайт. Най-лесно е за хората да намерят тази информация, по-лесно ще бъде за Google да изтегли съдържанието си в резултат от търсенето.

Възползвайте се от инструменти на Google

Ако имате блог, или пишете друго съдържание, защо да не започнете с  Google Авторство  в рамките на Google+. Чрез създаването на авторство, ще имате повече възможности за изграждане на доверие, като източник на информация, която може да подобри шансовете за показване в резултат от търсенето.

Започнете днес!

Scroll to Top