6 модни митове, които отпаднаха

Много правила в модата се променят или за известно време имат затише, а след това отново универсални, се завръщат със замах на модната сцена.

Повечето жени следват подобни правила и гардеробът им може да се окаже истинска каскада при преодоляване изобилието.

Тук е мястото да разсеем някои модни митове, за да помогнем модата да изпъкне на челна позиция.

Мит 1: Високите жени не могат да носят токчета

Факт: Въпреки високия си ръст, дамите не трябва да се плашат от носенето на токчета. Всичко, от което се нуждаят е известна доза увереност.

Мит 2: Жените над 35 не могат да носят къса пола.

Факт: Разбира се, че на официални събития или ако сте Министърпрцедател, няма да отива да се облечете в пола с дължина средата на бедрото, но никой не казва, че не може да носите поли или минижуп в свободното време.

Мит 3: Ниските жените не могат да носят дълги рокли

Факт: Противно на общоприетото схващане, ниските момичета не е необходимо да избягват дългите рокли. В действителност, ако облекат подобен тоалет, той може да ги направи с по-дребничка фигура, но не и да не им подхожда.

Мит 4: Смесването на ярки цветове е катастрофа

Факт: Смесване на ярки цветове в дрехи и рокли може действително да изглеждат доста шик, но може да ви представи и като много модерна дама. Тук важна роля играе съчетаването на аксесоари. Ключът е запазена марка именно за аксесоарите и трябва да се добавя минимално.

Мит 5: Прегърбените жените не могат да носят тесни дънки

Факт: Отново невярно твърдение. Тесни дънки не само подчертават краката, те акцентират фигурата си добре. Можете да ги съчетаете с лъскава бяла риза или спорна блуза с чифт секси токчета, за да си отиват с тях.

Мит 6: Пайети се носят само през деня.

Факт: пайети лесно да се носят през деня. Блестящите бродерии изглеждат бляскав и модерни и могат да се обличат по всяко време на денонощието. Особено вечер подчертават и загатват фигурата.

Scroll to Top