Какво разкриват за вашия характер дрехите

Колко мисъл влагате в обличането сутрин? Може би сте избрали костюм за работа или нещо малко по-плътно в очакване на голяма вечер навън.

Може би хвърляте един поглед в огледалото, в отражението и към вашите доверени аксесоари.

Дрехите ни казват повече за нас, отколкото ние можем да реализираме. Гардеробът, пълен с провиснали дрехи, безформените дрехи може да принадлежи към една жена, която може би се срамува от тялото си. Може да има над 50 неща, които са наследени от минали младежки години. Разберете какво казва вашата ДАМСКА РОКЛЯ ЩАМПА и какъв е смисълът за вас.

Модерна повлекана

Ако носите едно и също нещо всеки ден и никога не се отклонява от вдъхновяващи нюанси на черно, бяло, сиво и бежово партнира с разумни обувки и принадлежности, това може да е знак, че сте депресирани.

Ако сте забили в един коловоз на стил може да потърсите и други области на живота си. Подобряване на стила може да става по-вълнуващ и може да подобри и други аспекти от него.

Съвети: Добавете малко цвят. Джаз комплект, рокля с ярък колан или комплект с тюркоаз колие, дънки и тениска, алтернативно добавяйте шик дори към бяла риза или A-линия пола.

Безформеният тоалет

Обличате торбести дрехи, защото се срамувате от тялото си? Това може да е признак на ниско самочувствие и може да доведе до поведение, като глад и изолация. Трябва да престанете да се криете и да започнете промяна, както с гардероба, така и с килограмите си.

Съвети: Вижте за правилния размер дрехи. Костюмите трябва да отговарят на най-голямата част от тялото ви и ако е необходимо, да бъдат съобразени. Минимизиране на големия бюст с поддържащ сутиен ще скрие колебливия стомах например и пр.

Плът и паласки

Много жени обичат да се възхищават на модата, но често това може да означава да носят нещо късо, ниско или стегнато и когато става въпрос за токчета, много високи. Това, което е на мода или красиво, невинаги ни подхожда. Научете как да изберете най-добрата алтернатива.

И все пак ако се фукате толкова много с плът, подгответе се, че може да не бъдете одобрени от всеки почитател на модата.

„Да облечем агнето като овца“

Друга голяма грешка у младите, които е да опитват да подражават на възрастните. Вратовръзка и костюм, прекалено висок ток, много грим може да ви изиграе лоша шега. Едва ли на някой ще му хареса идеята да е остарял. Вижте една от най-добрите фирми. Тогава не го правете и сега, чрез облеклото и визията си.

Scroll to Top