Топ 10 места които ще искате да посетите

Планирате следващата си почивка или меден месец и размишлявате за това, къде бихте искали да прекарате време. Дали това ще е място, обгърнато от качество и топло или ще броите всяка стотинка изразходвани средства?

Предлагаме ви списък с дестинации, от които може да искате да посетите поне една с приятелите или семейство. Насладете се на някои от тези дестинации и моменти без работа.

Топ 10 места, които искате да посетите:

  1. Южна Африка, Кейптаун

Страната Южна Африка е дом на някои от най-добрите галерии, ресторанти и бутици в света. Много Южна Африка заема голямо място в човешката история. Страната и Кейптаун генерират голям интерес сред пътници и туристи.

  1. Уругвай

Южноамериканската страна може да се похвали с привличане на важни личности, частни лица и знаменитости. Страната се помещават големи ресторанти, гори и плажове, които винаги ще поддържат тръпка и ще карат сетива на посетителите да трепнат.

  1. Варшава

В полския град, Варшава се слави като място на богат на култура, история и много места за посещение. Най-добрата част от цялото преживяване е достъпността.

  1. Исландия

Друго много забавно място за туристи е Исландия. Посетителите могат да са сигурни, че имат забавно време с дейности като туризъм и преходи. Емблематични хотели и чудни места ще изненадват и радват посетители на Исландия.

  1. Филипини

Островът Pangulasian на Филипините е дом на майката природа. Посетителите са лекувани с най-доброто от лукс и дори се забавляват с приятели и семейството. Но не забравяйте, всичко си има цена.

  1. Рио де Жанейро

Футбол и танци, Самба е това, което идва първо на ум, когато се споменава Бразилия. Тя е домакини на Световното първенство през 2016 г. и може да се похвали с вкусни ястия и веселба, нощния живот на Рио.

  1. Малък остров Корн

Този малък остров се намира в Никарагуа и представлява голямо забавление и вълнение. Животът тук е сравнително евтин с някои качествени луксозни услуги, достъпни само за престоя, който струва всяко, прекарано време.

  1. Керала, Индия

Плантации от чай, интересни природни красота, спокойствие и хармония. Това са нещата, с които може да се запомни това място.

  1. Маями, Флорида

Списъкът не може да бъде пълен, без споменаване на Маями. Градът се слави с големи ресторанти и хотели. Има много барове. Тук задължително е да се направи спирка на плажа, преди да се тръгне от красивия град на Флорида.

  1. Палермо

Опитайте вино, големи порции вкусна улична храна и рибни ресторанти и ниски независими хотели. Всичко това прави Палермо част от този списък.

Има и други забавни места за посещение, но тези дестинации ще дадат удоволствие, вълнение и удовлетворение за всеки.

Scroll to Top